Op de Wereld Reumadag vragen we extra aandacht voor de impact van reuma op mensenlevens.
Via een informatiemarkt doen we dit op een laagdrempelige manier; ook mensen die het ziekenhuis bezoeken voor een ander specialisme hebben de mogelijkheid om langs te lopen. Het centrale thema is ‘werk’. Daarnaast zijn een aantal activiteiten, zoals een optreden van Alex en Jacqueline (meervoudig kampioenen combi-rolstoeldans), een echo-spreekuur en een proefles van de beweeggroep van stichting Axiale Spa.  

Het zou prettig zijn wanneer u in de gelegenheid bent om rond 9.30-9.45 uur te arriveren. We kunnen dan even kennismaken en u heeft de tijd om eventuele materialen klaar te zetten. Om 10.00 start de informatiemarkt, om 10.30 is de officiële opening door de voorzitter van de Raad van Bestuur, met aansluitend de showdans van Alex en Jacqueline.

Voor de standhouders die de gehele dag aanwezig zijn, is een lunchbon en uitrijkaart beschikbaar. Graag horen wij van u in reactie op deze mail, op hoeveel personen wij kunnen rekenen.  

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, schroom niet om ons te mailen of te bellen.   Graag tot ziens op 11 oktober rond 9.30!    

Ellen, Corine en Charlotte Reumaconsulenten locatie Vlietland   Vlietlandplein 2 3118 JH Schiedam Tel: 010-8935187