Home » Aanbod » Basistraining van St. Pijn-Hoop

De basistraining

Inhoud van de training

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar zorgt ook voor veel bijkomende problemen. Die problemen en de daar meestal bijbehorende stress beïnvloeden de pijn negatief en maken de invloed die de pijn op je leven heeft alleen maar groter. Door beter te leren omgaan met die problemen, kun je zelf je kwaliteit van leven verbeteren. Dat lijkt onmogelijk, maar inmiddels weten veel mensen met pijn dat je écht ‘anders’ met je pijn kunt leren omgaan!

Uitgaande van je eigen ervaringen, behoeften en mogelijkheden, wordt er gewerkt aan verbetering van je huidige situatie. Dat gebeurt in groepsverband op een actieve persoonsgerichte manier onder deskundige leiding van een trainer samen met een ervaringsdeskundige.

De basistraining wordt gehouden maandag 27, dinsdag 28  en woensdag 29 november 2023 in het gastvrije conferentieoord Het Bosgoed te Lunteren. Het Bosgoed is volledig rolstoeltoegankelijk, terwijl iedere deelnemer de beschikking heeft over een eigen kamer met een verstelbaar bed en een eigen badkamer. De kok is in staat om voor ieder dieet een smakelijk gerecht op te dienen. In de vergaderzaal waar de training gegeven wordt zijn bedden beschikbaar voor de deelnemers. De datum is nog niet bekend in verband met de coronamaatregelen.

Duur van de training: van vrijdag 12.00 uur t/m vrijdag 14.00 uur.

Prijs: € 50,- voor donateurs van Stichting Pijn-Hoop en € 150,- voor anderen. Deze prijs is inclusief maaltijden, koffie/thee en twee overnachtingen.

Het bedrag dat van toepassing is moet een week voor aanvang van de training ontvangen zijn op bankrekening NL78INGB0003048781 t.n.v. Stichting Pijn-Hoop. St. Pijn-Hoop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder nummer 41182983.

Informatie en contact

Als je meer wilt weten over de inhoud van de training, kijk dan naar de informatie in de Nieuwsbrief. Wanneer meer bekend is over de data waarop de basistraining gehouden zal worden, zal dat hier bekend worden gemaakt

Partnertraining

Van vrijdag 28 april, zaterdag 29 april en zondag 30 april 2023

In het gastvrije conferentieoord Het Bosgoed te Lunteren. Het Bosgoed is volledig rolstoeltoegankelijk, terwijl iedere deelnemer de beschikking heeft over een eigen kamer met een verstelbaar bed en een eigen badkamer. De kok is in staat om voor ieder dieet een smakelijk gerecht op te dienen. In de vergaderzaal waar de training gegeven wordt zijn bedden beschikbaar voor de deelnemers. De datum is nog niet bekend in verband met de coronamaatregelen.

Duur van de training: van maandag 12.00 uur t/m woensdag 14.00 uur

Prijs: € 50,- voor donateurs van Stichting Pijn-Hoop per persoon en € 150,- voor anderen per persoon. Deze prijs is inclusief maaltijden, koffie/thee en twee overnachtingen.

Het bedrag dat van toepassing is moet een week voor aanvang van de training ontvangen zijn op bankrekening NL78INGB0003048781 t.n.v. Stichting Pijn-Hoop. St. Pijn-Hoop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder nummer 41182983.

Informatie en contact

Als je meer wilt weten over de inhoud van de training, kijk dan naar de informatie in de Nieuwsbrief. 

Meer informatie over de basistraining of partnertraining kun je vragen bij:
Dhr. A. Bandell, tel. 06.50496498 of via andre.bandell.66@gmail.com

Let op!

De training “Leren leven met pijn” is eigendom van St. Pijn-Hoop en mag zonder onze toestemming niet door anderen gebruikt worden.