Home » Aanbod » Materialen:

Brochure Over Leven met chronische pijn

 
Een  samenvatting van de inhoud van deze brochure staat op deze website.

Wil je de brochure (16 pagina’s) in zijn geheel lezen? Maak € 4,00 over op IBAN-nummer: NL78 INGB 0003 0487 81 t.n.v. Stichting Pijn-Hoop onder vermelding van ‘Brochure’.

Wil je er aan denken je naam en adres in te vullen?

Studiepakket voor scripties of werkstukken

 

Bij St. Pijn-Hoop is een studiepakket verkrijgbaar voor scripties of werkstukken met uitvoerige informatie en boekenlijst.

Na ontvangst van € 7,00 op het IBANnummer: NL78 INGB 0003 0487 81 t.n.v. Stichting Pijn-Hoop, wordt dit studiepakket naar je toegestuurd. Het studiepakket bestaat tenminste uit een recente Nieuwsbrief, de brochure Over(leven) met chronische pijn en de DVD Overleven met pijn. Afhankelijk van wat op een bepaald moment actueel is, kan er ook andere informatie bijgevoegd zijn.

Wil je a.u.b. duidelijk je naam en adres vermelden?

St. Pijn-Hoop wil graag je scriptie of werkstuk ontvangen. Wil je het werkstuk naar Stichting Pijn-Hoop sturen, naar het e-mailadres info@pijn-hoop.nl Wij bedanken je bij voorbaat!

 

Over Leven met Pijn: een DVD met goede informatie over pijn

 
Voor mensen die dagelijks met pijn worden geconfronteerd en op zoek zijn naar informatie is dit een interesssante en informatieve DVD. Wanneer je – voor pijn – een bezoek brengt aan een arts, heb je genoeg informatie om samen met die arts te zoeken naar een oplossing die zo goed mogelijk bij je past.

De DVD geeft inzicht in het verschil tussen pijn die over gaat en pijn die chronisch is geworden en toont de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om pijn te behandelen.

Duidelijke filmbeelden laten zien hoe sommige behandelingen worden uitgevoerd. Er wordt gewezen op de mogelijkheden die er zijn om zelf het heft in handen te nemen om de kwaliteit van ‘leven met pijn’ te verbeteren.

Verder is er informatie in opgenomen over pijnmedicatie, TENS, epiduroscopie, zenuwblokkades, neuromodulatie, revalidatieprogramma’s, niet-reguliere behandelvormen en het belang van contact met lotgenoten.

Kort gezegd, een DVD voor iedereen die geïnformeerd wil worden over pijn en pijnbehandelingsmogelijkheden.

Je kunt de DVD bestellen door € 5,00 over te maken naar IBAN: NL78INGB0003048781 van Stichting Pijn-Hoop te Gouda, onder vermelding van : “DVD over pijn”

Vergeet a.u.b. niet om duidelijk je naam en adres te vermelden! Daarmee bespaar je ons veel extra werk. Je voorkomt dat we je de DVD bij gebrek aan een adres niet kunnen toesturen.

De folder

 
Stichting Pijn-Hoop heeft een folder uitgebracht. U kunt deze folder bij ons bestellen door te mailen naar: info@pijn-hoop.nl