U en de pandemie

Uw ervaringen vertellen ons hoe, vanuit heel Europa, mensen met chronische pijn worden getroffen door de COVID-19 (Coronavirus) pandemie.Dank u voor uw interesse in PAE’s enquête over de consequenties van de Covid-19 ziekte (coronavirus) voor mensen met chronische pijn.
Pain Alliance Europe is zich bewust dat de Covid-19 ziekte/(coronavirus) pandemie zijn invloed heeft op ieders leven. In deze Europa brede enquête zijn we special geïnteresseerd om te onderzoeken hoe het u raakt, een persoon met chronische pijn en wat u nu in de periode special zorgen baart.

De vragen die wij u gaan stellen gaan over eventuele moeilijkheden die u ondervindt bij het krijgen van een behandeling voor uw chronische pijn. Hoe het uw sociaal en emotioneel raakt. Heeft het invloed op onderzoek dat nu wordt uitgevoerd? Hoe de pandemie uw financiële situatie raakt. Helpt de technologische ontwikkeling u?

Zodra de data van deze enquête zorgvuldig zijn geanalyseerd door de experts van de Babeș-Bolyai universiteit uit Roemenië gaan we die gebruiken voor onze belangenbehartiging en benadrukken om de stem van mensen met chronische pijn serieus te nemen bij de ontwikkeling van pijn management.

Afhankelijk van de situatie op dat moment zal het eindrapport gepresenteerd worden via een virtueel evenement of een symposium.
Een volledig rapport in het Engels zal worden gepubliceerd op de website van PAE. Het kan door een ieder worden gedownload die hiervoor interesse heeft.

Het invullen van de enquête zal ongeveer 15 tot 20 minuten vergen. (Sommige vragen zijn verplicht, maar andere niet.)

Klik hier om naar de enquête te gaan.