Misschien heb ik nu een oplossing voor beenmergpijn.

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door terry-lommerseziggo-nl 9 maanden, 4 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #2856

  Dag allemaal, ik Terry, vrouw, heb al sinds mijn jeugd klassieke migraine. Daar doe ik get goed op om bij een aanval Maxalt te slikken. En een andere tip is, laat je onderzoeken bij een hoofdpijnpoli. De uitslag hoeft je niet aan te staan, ik chronische migraine en hoofdpijn, ik wist wel dat ik zelf niets meer extra’s kon doen om ervandaan te komen.
  En daarnaast jammer genoeg ook al jong mijn eerste depressie gehad. Dat beïnvloed mijn perceptie van ziek zijn erg.
  Waar ik nu een mogelijke oplossing voor heb is beenmergpijn. Ik krijg daar voor vanuit het MC Jakavi ( ruxolitinib) en sinds kort etoricoxib.
  En daarnaast kloppen de adviezen van : blijf bewegen, meditatie/ mindfulness en de voor mij alles moeilijkste. Accepteren!

  #2871

  Conny
  Bijdrager

  Zelf heb ik een amputatie gehad en soms diepe pijn die ik bot of beenmerg pijn noem. sinds 3 jaar slik ik geen medicatie meer voor chronische pijn en neem heel af en toe een paracetamol in . ik zorg dat ik niet teveel doe op een dag en verdeel zoveel mogelijk over een week om de pijn niet op te drijven. ik heb bij de Revalidatie geleerd om te ontspannen en daar heb ik heel veel aan gehad het scheelde de helft van de pijn. ook heb ik veel gehad aan de training die werd gehouden bij Stichting Pijn Hoop in Lunteren. Leren omgaan met pijn. Het is fijn om met anderen erover te praten en ideeën en advies te delen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
  Groeten Conny

  #2880

  Ik ga op 30oktober een serie workshop volgend Sterk met pijn. Ik hoop van mede patiënten inzicht te krijgen.
  Bij mijn anesthesist en psychiater loop ik tegen deuren op. Een aantal dingen werken maar de bijwerkingen waren onacceptabel. Ik merk dat, omdat ik en hoofdpijn en migraine en beenmergpijn en neuropathie heb dat ik soms niet weet of ik door de hond of de kat gebeten word.
  Rust, reinheid en regelmaat zijn hele goede peilers.
  Niets meer doen als je kan blijft een “ dingetjes”. Ik loop daar steeds tegen mijn eigen valkuil van , “ zelfdoen” aan. Niet slim.
  Conny, heb nog niet de moed om met alles te stoppen. Tip voor jou, medicinale wietolie.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.