Oproep voor deelname aan fotoshoot 18 september in Elburg!

Aan alle kinderen, jongeren en ouders van kinderen met een chronische aandoening. Let op!

Op woensdagmiddag 18 september wordt er een fotoshoot, voor kinderen/jongeren met een chronische, lichamelijke, aandoening georganiseerd.

De school waar de fotoshoot zal plaatsvinden in Elburg is Het van Kinsbergencollege.
https://vankinsbergencollege.nl/contact/

Het materiaal uit de fotoshoot zal worden gebruikt voor voorlichtingsmateriaal voor kinderen, jongeren, ouders en de school als het gaat om zorgeloos naar school te kunnen gaan ook als je een chronische aandoening hebt.

Margreet Vloon, professioneel fotograaf zal de shoot verzorgen. Zij heeft twee keer eerder een succesvolle fotoshoot voor de stichting zorgeloos met diabetes naar school georganiseerd (zie voor foto’s www.zorgeloosmetdiabetesnaarschool.nl).

Dus:

Heb jij of heeft je kind bijvoorbeeld, astma, reuma, epilepsie, migraine, ernstige hoofdpijn, HMO-ME, Fybromyalgie, een spierziekte, aangeboren hersenletsel, of een andere chronische aandoening die we niet hebben genoemd en lijkt het jou of hem/haar leuk om mee te doen?

Zit je of zit hij/zij op een reguliere basis- of voortgezet onderwijs school,

Ga jij of gaat hij/zij en hun ouders akkoord met het gebruik van de foto’s voor de stichting (gids, website en dergelijke),

Kan of kan hij/zij op woensdagmiddag 18 september,

Kan jij of kan hij/zij vervoer regelen,

Is het antwoord op bovenstaande vragen een Ja, dan ontvangt de organisatie zorgeloosnaarschool van jou graag een mail via info@zorgeloosnaarschool.nl
Vermeld in de mail je naam, je leeftijd, motivatie en telefoonnummer.

Dan bellen wij je terug voor verdere toelichting over de shoot.

Iedereen krijgt naderhand een professionele digitale foto toegestuurd en de vervoerskosten worden vergoed.
We kijken uit naar jullie reacties!