Met Miracles of Music gaan we voor Meer muziek in de zorg. We willen we dat zoveel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten, de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie zelf ervaren en kunnen gebruiken. Boeiende presentaties, bijzondere ervaringen, en heel veel lekkere muziek – dat is de succesformule van de Miracles of Music Theatershow. Vorig jaar zorgden de drie professoren Henkjan Honing, Dick Swaab en Erik Scherder voor uitverkochte zalen. Dat moet dit jaar zeker opnieuw lukken met deze totaal nieuwe line-up met niet minder dan Trijntje Oosterhuis, Vincent Bijlo en de wetenschappers Iris Sommer en Artur Jaschke.

Vanuit nieuwe invalshoeken kijken we naar de invloed van muziek op ons brein, onze gezondheid en vooral ook ons psychisch welzijn.

Bestel nu je kaarten voor de première op zondag 15 september 2019 in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam via de site van Muziekgebouw aan ’t IJ.

Er is maar één congres in Nederland waar het onmogelijk is om rustig op je stoel te blijven zitten: Miracles of Music over de invloed van muziek op je brein, gezondheid en welzijn.

Na het grote succes van vorig jaar een tweede editie met nog meer inhoudelijke diepgang, boeiende plenaire presentaties, interactieve sessies en nieuwe ideeën voor meer muziek in de zorg! En natuurlijk de première van de nieuwe documentaire ‘Mind & Music’ van filmmaker Pim Giel.

Voor een bredere doelgroep professionals uit cure, care (V&V, VGZ, GGZ), forensisch, welzijn, onderwijs en overheid. Accreditatie is aangevraagd.

Het Miracles of Music Congres vindt plaats op dinsdag 12 november 2019 in het unieke Gooiland Theater in Hilversum. Meld je nu aan: miraclesofmusic.nl/congres/

Home » Meer weten? » Miracles of Music