Retrainpain.org is een Engelstalige website die op Nederlands te zetten is. Helemaal onderaan de pagina in het zwarte gedeelte kunt u op Nederlands klikken. Dan wordt de pagina in het Nederlands weergegeven.

”met een gratis onlinecursus waarin u op een wetenschappelijk onderbouwde manier leert de symptomen van chronische pijn te verminderen en terug te keren naar het leven dat u wilt leven”.
Zo staat het op de website.

De website is opgezet door 3 fysiotherapeuten uit New York in Amerika die zich hebben gespecialiseerd in chronische pijn. Eén van hen is ook arts en een adjunct lector op de universiteit van New York. Omdat er veel nieuwe inzichten zijn over chronische pijn willen ze graag alle chronische pijnpatiënten over heel de wereld daarvan op de hoogte stellen via deze website. Maar vooral hun helpen met hun chronische pijn om te gaan zodat ze meer uit hun leven kunnen halen.

Ze adviseren deze onlincursus als aanvulling op uw behandeling en in overleg met uw behandelaars te doen. Het is heel veel informatie. Dus kies ervoor de cursus in stukjes te doen.

Deze websites toont dia’s met foto’s en tekst. Er is geen geluid. De dia’s zijn modern en aantrekkelijk.

Er zijn verschillende diaseries:

  • om uw chronische pijn te begrijpen (8 Lessen)
  • om uzelf doelen te stellen en u duidelijk te maken hoe uw geest erij betrokken is en hoe u uw geest kan gebruiken om de pijn te verminderen. (7 lessen)
  • om u te helpen als u slaapproblemen heeft door de chronische pijn (5 lessen)
  • over het gebruik van pijnstillers en de gevolgen daarvan (5 lessen)
  • over de invloed van chronische pijn binnen een relatie (2 lessen)

Home » Meer weten? » Moe van het wachten tot de pijn overgaat?