Mis het niet: Online congres Volwaardig leven op 24 en 25 november 2020

Op 24 en 25 november 2020 organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het online congres Volwaardig leven. Dagvoorzitter is presentator en journalist Gijs Wanders. Het belooft een veelzijdig en inspirerend online congres te worden, met een gesprek met minister Tamara van Ark en onder andere filosoof Bas Haring als een van de keynote sprekers. Bekijk het volledige programma op www.onlinecongresvolwaardigleven2020.nl

Congres volwaardig leven

Leven zoals jij dat wilt. Daar gaat het om in het programma Volwaardig leven. Daar kun je samen aan werken: cliënten, naasten en medewerkers. Je hoort en ziet er alles over op het online congres: twee dagen vol verhalen, mooie voorbeelden, resultaten en inspiratie om samen meer passende en toekomstbestendige gehandicaptenzorg voor elkaar te krijgen.

Gevarieerd en uitgebreid programma

Het online congres is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de gehandicaptenzorg: mensen met een beperking, hun familie en vrienden en (toekomstige) zorgmedewerkers. Tijdens het congres staat online ontmoeten en inspireren centraal. We delen de eerste resultaten van het programma Volwaardig leven en laten zien hoe we verder gaan.

Het congres is verdeeld in 4 dagdelen: met lezingen voor grote groepen en interactieve sessies voor maximaal 20 personen. Meld je bijvoorbeeld aan voor een interactieve sessie of inspirerende lezing over: levensloopbegeleiding voor mensen met autisme, liefdevolle zorg, belevingsleren, interprofessioneel keuzeonderwijs, innovatieve ideeën voor persoonsgerichte zorg, een handreiking technologie voor cliëntenraden, een tekenlab of een sessie over het zorgtestament. Voor iedereen proberen we een passend en afwisselend programma te bieden. Het volledige programma staat op de website www.onlinecongresvolwaardigleven2020.nl

Mis het niet en meld je snel aan!

Wil jij geïnformeerd worden of meepraten over toekomstbestendige gehandicaptenzorg, meld je nu aan via deze link en hopelijk zien we je dan!