Home » Publicaties » Over Leven met Pijn: een DVD met goede informatie over pijn

Over Leven met Pijn: een DVD met goede informatie over pijn

 

Voor mensen die dagelijks met pijn worden geconfronteerd en op zoek zijn naar informatie is dit een interessante en informatieve DVD. Wanneer je – voor pijn – een bezoek brengt aan een arts, heb je hiermee genoeg informatie om samen met die arts te zoeken naar een oplossing die zo goed mogelijk bij je past.

De DVD geeft inzicht in het verschil tussen pijn die over gaat en pijn die chronisch is geworden en toont de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om pijn te behandelen.

Duidelijke filmbeelden laten zien hoe sommige behandelingen worden uitgevoerd. Er wordt gewezen op de mogelijkheden die er zijn om zelf het heft in handen te nemen om de kwaliteit van ‘leven met pijn’ te verbeteren.

Verder is er informatie in opgenomen over pijnmedicatie, TENS, epiduroscopie, zenuwblokkades, neuromodulatie, revalidatieprogramma’s, niet-reguliere behandelvormen en het belang van contact met lotgenoten.

Kort gezegd, een DVD voor iedereen die geïnformeerd wil worden over pijn en pijnbehandelingsmogelijkheden.

Je kunt de DVD bestellen door € 5,00 over te maken naar IBAN: NL78INGB0003048781 van Stichting Pijn-Hoop te Gouda, onder vermelding van : “DVD over pijn”

Vergeet a.u.b. niet om duidelijk je naam en adres te vermelden! Daarmee bespaar je ons veel extra werk. Je voorkomt dat we je de DVD bij gebrek aan een adres niet kunnen toesturen.