Webinar Belasting en aftrekmogelijkheden zorgkosten

Op donderdag 17 februari a.s. organiseert Ieder(in) het webinar ‘Belasting en aftrekmogelijkheden zorgkosten’.

Tijdens dit webinar geven we tips voor medewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties en belastingadviseurs over de aftrek van specifieke zorgkosten in verband met ziekte of beperking. We geven antwoorden op vragen die vaak gesteld worden over deze regeling.

Meer bekendheid teruggave meerkosten

Door het geven van goede voorlichting willen wij bijdragen aan een grotere bekendheid van de mogelijkheden voor fiscale teruggave van meerkosten in verband met ziekte en handicap. Hiermee hopen we te voorkomen dat mensen onnodig geld laten liggen.

Aanmelden en vragen 

Wil je meedoen aan het webinar, meld je dan hier aan.

Als je wilt, kun je al vooraf laten weten welke vragen je hebt. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. De Zoom-link waarmee je op 17 februari kunt inloggen, ontvang je per e-mail in de week voorafgaand aan het webinar.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor:
•    Juridisch- of helpdeskmedewerkers van PG organisaties
•    Beleids- of communicatiemedewerkers van PG organisaties
•    Belastingadviseurs
•    Raadsleden (sociale zaken)

Door wie

Het webinar wordt verzorgd door dhr. K. Dijkman, van ‘Kees Dijkman Communicatie’. Dijkman is o.a. specialist in diverse financiële regelingen voor mensen met een handicap of een chronische ziekte. Ook zorgt hij voor de jaarlijkse actualisatie van de website Meerkosten.nl en is hij de auteur van een artikel inclusief stappenplan, over de aftrek van zorgkosten.

Actuele informatie 

Het artikel ‘Stappenplan belastingvoordeel – De aftrek van zorgkosten over het jaar 2021’, met actuele informatie over de belastingaftrek voor 2021, is te downloaden via de website van Ieder(in).

Vanaf medio februari zal alle informatie op de website Meerkosten.nl geactualiseerd zijn. Ook deze informatie kan behulpzaam zijn bij het doen van aangifte voor 2021. Op Meerkosten.nl is ook informatie te vinden over gemeente regelingen, zoals bijvoorbeeld inkomensondersteuning.

Wij hopen je te mogen begroeten op 17 februari!

Met vriendelijke groet,

Marijke Hempenius
Programmamanager Wonen en Leven