Online Contactbijeenkomst

Pijn-hoop gaat beginnen met online contactbijeenkomsten. De eerste is op woensdag 10 april van 14.00 uur – 16.00 uur. Onder leiding van onze trainster Brigitte Mol en Wilma Heeres als ervaringsdeskundige. We willen lotgenotencontact beschikbaar stellen voor mensen die niet in de buurt van een contactbijeenkomstgroep wonen. Wilt u de contactbijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mailtje naar info@pijn-hoop.nl De eerste bijeenkomst kunt u kosteloos bijwonen. Daarna vragen wij u om lid te worden van de patiëntenorganisatie Pijn-Hoop.

Foundation Pain-Hope

Pain Hope is a patient organisation for and by people with chronic pain. The patient organisation focuses on people with any kind of pain. This can include pain for which there is no obvious cause. So anyone with chronic pain of any kind can join the Pain Hope Foundation.

 

 

 

 

 

 

Cursus Sterk met Pijn

Cursus Sterk met Pijn

Je kunt je nu al inschrijven voor de basistraining van Pijn-Hoop van Voorjaar 2025 in Lunteren. Maar als je niet zolang kan wachten, kun je gebruik maken van een training van een andere organisatie. De cursus sterk met Pijn. Pijn-Hoop werkt met een professionele...

Read more