Onderzoek VR-gebruik bij chronische pijn

Goedendag, wij zijn Annebeth (studie: fysiotherapie) en Sanne (studie: ergotherapie) en studeren allebei aan de HAN in Nijmegen. Voor ons eindonderzoek doen wij onderzoek naar therapeutische communicatie en het gebruik van VR tijdens een behandeling van patiënten met chronische pijnklachten. 
Op dit moment zijn wij bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk respons op onze enquête, voor uiteindelijk de resultaten.

Hiervoor hebben wij uw hulp nodig!
Heeft u zelf, of kent u iemand met chronische pijnklachten zal u dan onze enquête willen invullen? U doet ons hier een groot plezier mee. 
Alvast bedankt!

https://hansurveytool.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5hCXfFx8U8F9UpM

Patientenorganisatie Pijn-Hoop

Pijn-Hoop is een patiëntenorganisatie vóór en dóór mensen mensen met chronische pijn. De patiëntenorganisatie richt zich op mensen met wat voor pijn dan ook. Dit kan ook pijn zijn waarvoor geen duidelijk oorzaak is te vinden. Dus iedereen met chronische pijn, van welk soort dan ook, kan zich aansluiten bij Stichting Pijn-Hoop.

 

 

 

 

 

 

Gordelroos bewustwordingsweek

Gordelroos bewustwordingsweek

Van 26 februari t/m 3 maart vindt de tweede Gordelroos bewustwordingsweek plaats. In Nederland en ver daarbuiten vragen we aandacht voor de symptomen en impact van gordelroos op iemands leven en diens omgeving. Gordelroos wordt veroorzaakt door het waterpokkenvirus...

Lees meer
Minder chronische pijn door nieuwe techniek

Minder chronische pijn door nieuwe techniek

Patiënten met chronische pijn kunnen vanaf nu met een nieuwe techniek een veel hogere kwaliteit van leven krijgen. Een onder de huid aangebracht apparaatje, een neurostimulator, meet 50 keer per seconde of er pijnsignalen doorgegeven worden aan de hersenen. Zo kan het...

Lees meer