Home 9 Onze Trainingen 9 Vervolgtraining

De Vervolgtraining ‘Put uit eigen kracht’

De vervolgtraining wordt gegeven in het gastvrije groepshotel Het Bosgoed te LunterenHet Bosgoed is volledig rolstoeltoegankelijk, terwijl iedere deelnemer de beschikking heeft over een eigen kamer met een verstelbaar bed en een eigen badkamer. De kok is in staat om voor ieder dieet een smakelijk gerecht op te dienen. In de vergaderzaal waar de training gegeven wordt, zijn bedden beschikbaar voor de deelnemers en kun je vanaf je bed de training volgen.

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar zorgt ook voor veel bijkomende problemen. Die problemen en de daar meestal bijbehorende stress beïnvloeden de pijn negatief en maken de invloed die de pijn op je leven heeft alleen maar groter. Door beter te leren omgaan met die problemen, kun je zelf je kwaliteit van leven verbeteren. Dat lijkt onmogelijk, maar inmiddels weten veel mensen met pijn dat je écht ‘anders’ met je pijn kunt leren omgaan!

Uitgaande van je eigen ervaringen, behoeften en mogelijkheden, wordt er gewerkt aan verbetering van je huidige situatie. Dat gebeurt in groepsverband op een actieve persoonsgerichte manier onder deskundige leiding van een trainer samen met een ervaringsdeskundige.

Gedragsverandering is niet makkelijk. Daarom gaan we in de vervolgtraining verder in op dat wat je hebt meegenomen uit de basistraining. Wat gaat al wat beter, waar loop je nu tegenaan? Wat is er veranderd en wat heeft dit voor invloed op je leven.
Verder gaan we dieper in op de samenhang tussen je emoties, gevoelens, gedachten en gedrag op je pijnbeleving en signalen van je lijf. Hoe kan je hier liefdevol naar kijken en mee omgaan.

Prijs: € 150,–. Deze prijs is inclusief maaltijden, koffie/thee en twee overnachtingen.

Prijs: leden krijgen € 100,– korting, dus betalen maar € 50,–.

Op dit moment kun je je niet voor een vervolgtraining opgeven. De training is vol.

 

Meld je aan voor de vervolgtraining

training hoe om te gaan met chronische pijn