Tijdens wandeltocht met elkaar in gesprek gaan over het leven met sarcoïdose

Op vrijdag 7 juni 2024 organiseert Sarcoïdose.nl een wandeltocht voor mensen met sarcoïdose. De start is om 10.25 uur bij NS station Dalfsen. Het is een makkelijk te lopen route van ongeveer 6 kilometer. Wij kunnen de route eventueel nog uitbreiden. De route is niet rolstoel toegankelijk.

We starten in het NS station waar we onder het genot van een kopje koffie kunnen kennis maken. Daarna gaan we van start en meestal gaan de gesprekken onder het lopen verder over het leven met sarcoïdose. Waar loop je tegenaan en hoe heb je het opgelost?

Het eindpunt is ook weer bij NS station Dalfsen waar we nog een broodje kunnen eten. Zien we jou ook?

Aanmelden kan via bijeenkomst@sarcoidose.nl
Datum/Tijd
07-06-2024
10.25 – 13.30

Locatie
NS Station Dalfsen
Stationsweg 4, 
7722 HA Dalfsen

Patientenorganisatie Pijn-Hoop

Pijn-Hoop is een patiëntenorganisatie vóór en dóór mensen mensen met chronische pijn. De patiëntenorganisatie richt zich op mensen met wat voor pijn dan ook. Dit kan ook pijn zijn waarvoor geen duidelijk oorzaak is te vinden. Dus iedereen met chronische pijn, van welk soort dan ook, kan zich aansluiten bij Stichting Pijn-Hoop.

 

 

 

 

 

 

Online Contactbijeenkomst

Online Contactbijeenkomst

Pijn-hoop gaat beginnen met online contactbijeenkomsten. De eerste is op woensdag 10 april van 14.00 uur - 16.00 uur. Onder leiding van onze trainster Brigitte Mol en Wilma Heeres als ervaringsdeskundige. We willen lotgenotencontact beschikbaar stellen voor mensen die...

Lees meer
Cursus Sterk met Pijn

Cursus Sterk met Pijn

Je kunt je nu al inschrijven voor de basistraining van Pijn-Hoop van Voorjaar 2025 in Lunteren. Maar als je niet zolang kan wachten, kun je gebruik maken van een training van een andere organisatie. De cursus sterk met Pijn. Pijn-Hoop werkt met een professionele...

Lees meer