Home 9 Onze Trainingen 9 Partnertraining

Partnertraning ‘Pijn en je partner’

Alle trainingen worden gegeven in het gastvrije groepshotel Het Bosgoed te LunterenHet Bosgoed is volledig rolstoeltoegankelijk, terwijl iedere deelnemer de beschikking heeft over een eigen kamer met een verstelbaar bed en een eigen badkamer. De kok is in staat om voor ieder dieet een smakelijk gerecht op te dienen. In de vergaderzaal waar de training gegeven wordt, zijn bedden beschikbaar voor de deelnemers en kun je vanaf je bed de training volgen.

Chronische pijn hebben betekent niet alleen altijd pijn hebben, maar zorgt ook voor veel bijkomende problemen. Die problemen en de daar meestal bijbehorende stress beïnvloeden de pijn negatief en maken de invloed die de pijn op je leven heeft alleen maar groter. Door beter te leren omgaan met die problemen, kun je zelf je kwaliteit van leven verbeteren. Dat lijkt onmogelijk, maar inmiddels weten veel mensen met pijn dat je écht ‘anders’ met je pijn kunt leren omgaan!

Uitgaande van jullie eigen ervaringen, behoeften en mogelijkheden, wordt er gewerkt aan verbetering van jullie huidige situatie. Dat gebeurt in groepsverband op een actieve persoonsgerichte manier onder deskundige leiding van een trainer samen met een ervaringsdeskundige.

Samen omgaan met chronische pijn is de kern van deze training.
Chronische pijn heeft invloed op jullie relatie. Hoe is het voor de partner, en hoe gaan jullie samen om met de beperkingen, problemen die optreden. Waar vind je elkaar, waar geef je elkaar de ruimte en waar verbind je met elkaar.
Er wordt uitleg gegeven over pijn en alles wat met pijn te maken heeft. Daarnaast wordt veel ruimte gemaakt om met elkaar in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren en elkaars behoefte uit te spreken.
Een mooie verbindende driedaagse training.

Prijs: € 150,–. Deze prijs is inclusief maaltijden, koffie/thee en twee overnachtingen.

Prijs: leden krijgen € 100,– korting, dus betalen maar € 50,–. 

Wil je je opgeven voor de training vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

 

Meld je aan voor de Partnertraining

training hoe om te gaan met chronische pijn