Home 9 Vrijwilligers 9 Vacature Redacteur

Vacature redacteur

 

Schrijf mee aan de Nieuwsbrief!

Wil je meer betrokken zijn bij de Nieuwsbrief en meeschrijven? Graag, we zoeken een extra redactielid.
Samen komen we er vast uit wat je bijdrage kan zijn. Het is ontzettend leuk en interessant om te doen. Artikelen opzoeken, mensen interviewen, boeken zoeken die passen bij Pijn-Hoop, columns schrijven  enz.

Met De Nieuwsbrief  informeren we onze leden en andere belangstellenden over relevante onderwerpen op het gebied van chronische pijn. Dat doen we onder andere met ervaringsverhalen, interviews met zorgprofessionals, boekverslagen, artikelen uit andere bladen en columns.

De Nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar: in maart, juni, september en december; en wordt verstuurd aan onze donateurs en relaties.

Veel werk kan vanuit huis worden gedaan. De redactie heeft onderling contact via de mail of online-meetings. We hebben een drukker die het blad opmaakt, drukt en verspreid.

Wil je incidenteel een bijdrage doen: graag!
De nieuwsbrief is van ons allemaal. Je bent allemaal ervaringsdeskundige, je hebt je verhaal, je kennis, boeken die je hebben geholpen en geïnspireerd, filmpjes op you-tube, noem maar op.

Wat bieden wij jou:

  • Een leuke, uitdagende functie binnen een maatschappelijke organisatie die zich met hart en ziel inzet voor mensen met chronische pijn en hun naasten.
  • Je levert een bijdrage aan het ondersteunen van mensen die te maken hebben met chronische pijn.
  • Je hebt elke drie maanden een tastbaar eindproduct in handen!
  • Je ontvangt een onkostenvergoeding.
  • 2x per jaar gratis naar een gezellige 2-daagse bijeenkomst met alle vrijwilligers geheel verzorgd in een zorghotel.
  • Je kunt gebruik maken van het cursusaanbod van PGOsupport om meer kennis op te doen of jezelf te ontwikkelen.