Het chronische pijn kwartet

Pijn-hoop heeft een kwartet over chronische pijn. Het wordt vaak gebruikt om met elkaar in gesprek te komen over chronische pijn. Het heeft de volgende categorieën: de pijnen, de soorten, de peuten, de ‘goede kennis’, de alternatieven, de kwalen, de omgeving, de lijders, de goede raad, keuring, de volksmond, belangrijk en de artsen

Patientenorganisatie Pijn-Hoop

Pijn-Hoop is een patiëntenorganisatie vóór en dóór mensen mensen met chronische pijn. De patiëntenorganisatie richt zich op mensen met wat voor pijn dan ook. Dit kan ook pijn zijn waarvoor geen duidelijk oorzaak is te vinden. Dus iedereen met chronische pijn, van welk soort dan ook, kan zich aansluiten bij Stichting Pijn-Hoop.

 

 

 

 

 

 

De Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief

'De Nieuwsbrief' ons kwartaalblad met interessante artikelen over allerlei onderwerpen die met chronische pijn te maken hebben: Onderzoeken, ervaringsverhalen, columns, nieuws en interviews. 

Lees meer
DVD over leven met pijn

DVD over leven met pijn

DVD over soorten pijn en de beïnvloedende factoren. De behandeling via neuromodulatie, revalidatie, medicatie, epiduroscopie, zenuwblokkades en een tens. Verder wat je zelf kunt doen via lotgenoten, biofeedback en aanvullende zorg.

Lees meer